Club Patí Barcelona

Elias Ferreres revalida el títol de campió d’Espanya de Marató en la categoria màster més pura: la M60

El passat diumenge 7 de novembre es va celebrar a Gijón el Campionat d’Espanya de Marató en patins, sota la pluja i en un ciruit força tècnic que augmentava el risc de caigudes i ho posava força difícil als competidors de totes les categories.

L’Elias i la Virgínia, els nostres enviats a la marató de Gijon, que també comptava com a penúltima jornada de la Copa d’Espanya.

L’Elias, seguint un grup de patinadores de categories inferiors en el traçat d’una corva amb el terra humit (Foto: Antonio Jimenez)

Si hi ha una categoria pura de màsters aquesta és la de més de 60 anys, tant masculina com femenina. Malgrat que a nivell institucional se’ls nega sistemàticament el prestigi que es mereixen, cal dir que ells són els vertaders herois de les curses: no només son un referent que marca el camí del nostre futur sinó que sovint son capaços de fer marques pròpies de patinadors més joves (Foto: Maika Arellano).

Sobre el nostre campió

L’Elias va reprendre l’afició als patins passats els 30 i es va enamorar d’aquest esport, fet que l’ha portat a practicar-lo fins a l’actualitat. És el nostre secretari i un referent per tots aquells que el coneixem i que hem compartit estones, entrenaments i competicions amb ell.

A l’Elias no se li acaba la benzina i, malgrat ser un dels més grans de l’equip, a més d’un ens ha passat la mà per la cara en més d’una ocasió. (Foto: Antonio Jimenez)

T’agradaria aprendre i compartir moments amb la nostra família de patinadors? Contacta’ns i prova’ns sense compromís.